Hoe werkt het?

Via het registratieformulier kun je je aanmelden voor de sessies waar je interesse in hebt. Je krijgt een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de sessies waarvoor je je hebt aangemeld. Ook vind je in die mail een link om je voorkeuren aan te passen.

Eén dag voor iedere sessie waar je interesse in hebt, ontvang je een herinneringsmail met daarin een link naar de pagina Livestream

Vanuit de pagina Livestream kun je de gewenste sessie op het moment van uitzending aanklikken. In het miniatuurscherm start het webinar, waarna je het zelf groter kunt maken

Tijdens de start van de Wilde Ganzen - Partinmaand op zaterdag 3 oktober vinden ook parallelle sessies plaats. Mocht je in de verkeerde sessie belanden, klik dan op de pagina Livestream de juiste sessie aan ne bekijk het webinar van jouw voorkeur.

In de lunchpauze en na afloop van de sessies op 3 oktober bestaat de mogelijkheid om te netwerken met behulp van Conversation Starter. Alle webinars kunnen na afloop teruggekeken worden en alle presentaties worden op deze site geplaatst. Ga hiervoor naar de pagina Programma en klik op het gewenste webinar.

Heb je verder nog vragen over dit evenement, stuur een mailtje naar wildeganzen.partinmaand@gmail.com.